Tjänster

Vi är en blomster affär för alla, både för dig som privatperson men även för ditt företag eller förening. Vi finns här för att tillgodose alla era blomsterönskemål.

Boka in en blomsterkväll. Vi överlåter vår affär till dig och dina vänner för en kväll. Under vår guidning får ni göra vad ni vill i blomsterväg: planteringar, kransar, ljusdekorationer eller kanske en uteplantering. Ta med vännerna, arbetskamraterna eller varför inte grannarna och få en rolig kväll och egna alster att ta med hem.

Vi hjälper dig och ditt företag eller förening med blomsterdekorationer för alla tillfällen och alla platser. En scen vid en konferens behöver kanske lyftas fram med en hög smal dekoration, en låg blomstertårta till namnsdagsfikat eller en välkomnande plantering till entrén. Vi har både idéerna och materialen för att hjälpa dig med blomsterdekorationer som passar! Vi kan även dekorera med växter på ert företag! Vi har växter för receptionen och kan göra större gröna planteringar. Våra bemärkelsebuketter är mycket uppskattade. Vi sätter guldkant på firmafesten! Självklart kan vi skicka blommor till anställda och kunder över hela världen!

Det är bara att kontakta oss för mer information!